تور دانشگاه گردی دانشجویان نوورود دانشگاه علامه طباطبائی

روز اول حضور در هر محیطی پر از ابهام است و این موضوع در مورد روز اول دانشگاه نیز صدق می کند. اما دانشگاه می توانند طوری برای روز اول دانشجویان نو ورود برنامه ریزی نماید که این روز در کنار استرسی که دارد، حس خوبی را نیز به همراه داشته و باعث روشن شدن بسیاری از ابهامات در ذهن دانشجویان و کمک به انطباق بیشتر آنان در محیط جدید زندگی گردد.در این راستا دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد به منظور آشناسازی دانشجویان نوورود با محیط جدید آموزشی و زندگی خوابگاهی و نیز معرفی قوانین آموزشی و مقررات دانشگاه در ابتدای سال تحصیلی۱۴۰۱، گردشی چند ساعته در دانشگاه برنامه ریزی نماید.
تور دانشگاه گردی دانشجویان نوورود  دانشگاه علامه طباطبائی

روز اول حضور در هر محیطی پر از ابهام است و این موضوع در مورد روز اول دانشگاه نیز صدق می کند. اما دانشگاه می توانند طوری برای روز اول دانشجویان نو ورود برنامه ریزی نماید که این روز در کنار استرسی که دارد، حس خوبی را نیز به همراه داشته و باعث روشن شدن بسیاری از ابهامات در ذهن دانشجویان و کمک به انطباق بیشتر آنان در محیط جدید زندگی گردد، محیطی که قرار است در آنجا برای رسیدن به اهدافشان تلاش کرده و پس از چند سال، ثمره تلاش آنان رسیدن به موفقیت های شغلی و تحصیلی  باشد که در این صورت دانشگاه به رسالت خود تا حدودی عمل کرده است. بنابراین دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد به منظور آشناسازی دانشجویان نوورود با محیط جدید آموزشی و زندگی و نیز معرفی قوانین آموزشی و مقررات دانشگاه در ابتدای سال تحصیلی، گردشی چند ساعته در دانشگاه برنامه ریزی کند. در این روز دانشجویان نوورود با محل تشکیل کلاس‏های درس، اتاق اساتید گروه آموزشی هر رشته، کارشناسان آموزش مربوطه، انجمن‏های علمی، تشکل‏های سیاسی و امکانات رفاهی و ورزشی دانشگاه نظیر سالن کتابخانه، انتشارات، مرکز بهداشت، مرکز مشاوره، مسجد، سالن غذاخوری، استخر، سالن ورزش و سایر اطلاعات ضروری برای دانشجویان نوورود به خوبی آشنا شوند. در این طرح دانشجویان نوورد هر رشته تحصیلی به همراه یک یا دو نفر از دانشجویان سال بالاتر همان مقطع و رشته به گردش در دانشگاه می پردازند و ضمن دریافت اطلاعات از سرپرست گروه به صورت کاملا ملموس با محیط دانشگاه آشنا می ‏شوند.