معرفی دبیر کارگروه تخصصی حقوقی

جلسه کارگروه تخصصی حقوقی به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی حقوقی آقایان دکتر مجید بنایی اسکوئی، دکتر محمدمهدی حاجیان، دکتر مجید عباس، دکتر حسنعلی موذن زادگان و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز سه شنبه مورخ ۱۷ اسفند ماه در ساعت ۱۱/۳۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی حقوقی

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: اعضای کارگروه تخصصی جهت ساماندهی مسائل حقوقی دانشگاه با توجه به شناخت از مجموعه دانشگاه، شاخص های پیشنهادی خود را در حوزه مسائل حقوقی به صورت کمی و کیفی و با تأکید بر اثربخشی و کارآیی از طریق دبیر کارگروه مربوطه به صورت مکتوب در اختیار این دفتر قرار داده تا پس از بررسی های لازم، شاخص ها تدوین شده در اختیار معاونین و مدیران دانشگاه قرار داده شود.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، جناب آقای دکتر حسنعلی موذن زادگان به عنوان دبیر کارگروه تخصصی حقوقی انتخاب شدند.