معرفی دبیر کارگروه تخصصی پژوهش

جلسه کارگروه تخصصی پژوهش به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی پژوهش آقایان دکتر مقصود امیری، دکتر ابراهیم برزگر، دکتر پیام حنفی زاده، دکتر رضامراد صحرائی و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز سه شنبه مورخ ۱۷ اسفند ماه در ساعت ۱۲/۱۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی پژوهش

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: اعضای کارگروه تخصصی شاخص های پیشنهادی خود را در حوزه پژوهشی و در عرصه ملی و بین المللی به صورت کمی و کیفی و با تأکید بر اثربخشی و کارآیی از طریق دبیر کارگروه مربوطه در اختیار این دفتر قرار دهند تا پس از بررسی، شاخص ها آماده و تدوین شده در اختیار معاونین و مدیران دانشگاه قرار داده شود.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، جناب آقای دکتر مقصود امیری به عنوان دبیر کارگروه تخصصی پژوهش انتخاب شدند.