معرفی دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی

جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی؛ خانم دکتر زهرا سلمان و آقایان دکتر وحید شالچی، دکتر روح اله محمدعلی نژاد عمران، دکتر محمدجواد نوراحمدی و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز یکشنبه مورخ ۱۵ اسفند ماه در ساعت ۱۲/۵۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: اعضای کارگروه تخصصی با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه، شاخص های پیشنهادی خود را در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به صورت کمی و کیفی و با تأکید بر اثربخشی و کارآیی به صورت مکتوب در اختیار این دفتر دهند تا پس از بررسی های لازم، شاخص ها تدوین شده، و در اختیار معاونین و مدیران دانشگاه قرار گیرد.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه، پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، سرکار خانم دکتر زهرا سلمان به عنوان دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی انتخاب شدند.