معرفی دبیر کارگروه تخصصی توسعه و مدیریت منابع

جلسه کارگروه تخصصی توسعه و مدیریت منابع به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی توسعه و مدیریت منابع؛ آقایان دکتر حسن اسدزاده دهرائی، دکتر داود حسین پور، دکتر عباس عباس پور، دکتر محمدمهدی مجاهدی موخر و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز دوشنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه در ساعت ۱۱/۳۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی توسعه و مدیریت منابع

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: اعضای کارگروه تخصصی شاخص های پیشنهادی خود را در حوزه توسعه و مدیریت منابع جهت زمینه سازی افزایش سطح کارایی و اثربخشی عملکردها به صورت کمی و کیفی از طریق دبیر کارگروه مربوطه به صورت مکتوب در اختیار این دفتر قرار دهند تا پس از بررسی های لازم، شاخص های تدوین شده در اختیار معاونین و مدیران دانشگاه قرار داده شود.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، جناب آقای دکتر حسن اسدزاده دهرائی به عنوان دبیر کارگروه تخصصی توسعه و مدیریت منابع انتخاب شدند.