معرفی دبیر کارگروه تخصصی روابط عمومی

جلسه کارگروه تخصصی روابط عمومی به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی روابط عمومی؛ خانم دکتر عصمت مؤمنی و آقایان دکتر عباس اسدی، دکتر سیدمهدی طاهری، دکتر علی اصغر کیاء و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز دوشنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه در ساعت ۱۲/۱۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی روابط عمومی

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: با توجه به اینکه در سال های گذشته شاخص های  تدوین شده ای در حوزه روابط عمومی نداشتیم، این دفتر شاخص هایی را تهیه و در اختیار اعضای کارگروه تخصصی قرار خواهد داد تا اعضای کارگروه با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه، شاخص های پیشنهادی خود را به صورت کمی و کیفی و با تأکید بر اثربخشی و کارآیی به صورت مکتوب در اختیار این دفتر قرار دهند تا پس از بررسی های لازم، شاخص ها تدوین گردد.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، جناب آقای دکتر عباس اسدی به عنوان دبیر کارگروه تخصصی روابط عمومی انتخاب شدند.