معرفی دبیر کارگروه تخصصی گزینش و حراست

جلسه کارگروه تخصصی گزینش و حراست به منظور تعیین دبیر کارگروه تخصصی، تعیین شاخص های ارزیابی جهت تهیه فرم کارنامه ارزیابی عملکرد اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران دانشگاه با حضور اعضای کارگروه تخصصی گزینش و حراست؛ آقایان دکتر حمیدرضا بصیری، دکتر محمدامین زارعی، حامد اسدی، مهدی میرزائی تبار و دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی در روز یکشنبه ۱۵ اسفند ماه در ساعت ۱۲/۱۰ به صورت مجازی برگزار شد.
معرفی دبیر کارگروه تخصصی گزینش و حراست

دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه با ارائه دستور جلسه، بیان داشتند: با توجه به اینکه در سال های گذشته شاخص های  تدوین شده ای در حوزه گزینش و حراست نداشتیم، این دفتر شاخص های موثر بر گزینش منابع انسانی و همچنین شاخص هایی در حوزه حراست در جهت حفظ و ارتقای توان حفاظتی و امنیتی و سلامت منابع سازمان را تهیه و در اختیار اعضای کارگروه تخصصی قرار خواهد داد تا اعضای کارگروه نیز شاخص های پیشنهادی خود را به صورت کمی و کیفی به صورت مکتوب در اختیار این دفتر قرار دهند تا پس از بررسی های لازم، شاخص ها تدوین گردد.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه تخصصی، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان جلسه پس از رأی گیری بین اعضای کارگروه، جناب آقای دکتر محمدامین زارعی به عنوان دبیر کارگروه تخصصی گزینش و حراست انتخاب شدند.