کسب عنوان هیئت نظارت برتر کشوری توسط هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران (ناتک)

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۰۲۳۷ فعالیت ها
چهاردهمین نشست هیئت های نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت استانها در روزهای اول و دوم آذر ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

چهاردهمین نشست هیئت های نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت استان های سراسر کشور در روزهای یکم و دوم آذر ماه 1401 در دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست هیئت نظارت استان تهران به خاطر «توفیق در شتاب بخشی فراتر از انتظار در آهنگ رشد» به عنوان هیئت نظارت برتر کشوری انتخاب و لوح سپاسی توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به هیئت ناتک تهران اهدا گردید.

گفتنی است؛ دکتر کامران شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه طباطبایی نیز، عضو هیئت ناتک تهران می باشند.