در آیین پایانی هفته پژوهش و فناوری:

معرفی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۰۲۵۰ فعالیت ها
در آیین پایانی هفته پژوهش و فناوری، پژوهشگران برتر کشوری و دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین پایانی هفته پژوهش و فناوری، با حضور دکتر احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکتر پیمان صالحی،‌ معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای هیئت رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده ها، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران برگزیده، شامگاه سه شنبه 29 آذرماه 1401 در مجتمع رفاهی تفریحی الماس شهر برگزار شد

در این مراسم  از دکتر کامران شیوندی، مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه به عنوان  پژوهشگر برتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی تقدیر بعمل آمد.

هفته پژوهش که با شعار «پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» و با هدف دستیابی به مرجعیت در علوم انسانی با تاکید بر سرمایه های فکری در چارچوب تعالیم الهی، از 18 تا 25 آذرماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شده بود، با معرفی پژوهشگران و کارشناسان برتر به کار خود پایان داد.

جهت کسب اطلاعات از پژوهشگران برتر دانشگاه به سایت https://atu.ac.ir/fa/news/20224 مراجعه نمایید.