انتصاب مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان «مدیر گروه روانشناسی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی»

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۰۲۷۰ فعالیت ها

با حکمی از سوی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت)؛ جناب آقای دکتر کامران شیوندی چلیچه مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه به عنوان «مدیر گروه روانشناسی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی» منصوب شد.

گفتنی است؛ گروه روانشناسی در سال 1366 در قالب گروه علوم تربیتی و روانشناسی فعالیت پژوهشی خود را آغاز کرد. و با توجه به توسعه روزافزون دوره های مختلف علوم تربیتی و روانشناسی، این گروه در سال 1374 به دو گروه مستقل؛ گروه علوم تربیتی و گروه روانشناسی تبدیل شد.

سایت سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت):  https://samt.ac.ir/fa/book/group/13?page=5&per-page=18